طراحی سایت وردپرسی
سایتهای وردپرسی به سرعت در حال تسخیر دنیای وب هستند. وردپرس در بدو امر، سیستم مدیریت محتوایی بود که برای وبلاگ نویسی مورد استفاده قرار میگرفت.
اما در حال حاضر تعداد بسیار زیادی از سایتها از این سیستم استفاده میکنند. وردپرس با زبان برنامه نویسی PHP نوشته شده و به دلیل داشتن افزونه های متنوع، می تواند نیازهای مشتریان را برطرف نماید. برای داشتن یک سایت وردپرسی بهتر است از هاستهای لینوکسی استفاده کرد.
1. ساخت سایت وردپرسی
ساخت و مدیریت یک سایت وردپرسی به مراتب از یک سایت که بصورت اختصاصی کدنویسی می گردد راحت تر است زیرا آموزش های آن در تمامی سایت های دنیا و به زبان های مختلف وجود دارد.
2. قیمت طراحی سایت وردپرس
قیمت طراحی یک سایت وردپرس کاملا بستگی به نیاز های شما دارد ولی بصورت متداول این هزینه بین 2 تا 12 میلیون تومان قابل انجام است که رابطه مستقیمی با زمان انجام پروژه دارد.
3. هسته وردپرس بصورت متن باز ارائه می شود
متن باز بودن WordPress به این معناست که توسعه دهندگان وب میتوانند افزونه ها و کدهای مورد نظر خود را به آن اضافه کنند و آن را در اختیار سایر افراد قرار دهند.
4.مدیریت سایت وردپرسی براحتی امکانپذیر است
هر فردی با حداقل دانش وب و بدون نیاز به دانش طراحی سایت براحتی می تواند یک وبسایت وردپرسی را مدیریت کند. نحوه چینش منوها، تقویم شمسی در تمام افزونه ها، نصب راحت و سریع افزونه های متنوع و پشتیبانی کامل از بان فارسی از مهمترین امکانات وردپرس است.
5. افزونه های متنوع
بی شک مهمترین دلیل برتری وردپرس بر سایر رقبا، تنوع بی نظیر پلاگین های کاربردی است. برای هر منظوری حداقل 5 توسعه دهنده مختلف، افزونه های کاربردی را توسعه دادند.
6. توسعه سریع افزونه های دلخواه
حتی اگر افزونه مورد نظر شما وجود نداشته باشد براحتی و بر اساس متن باز بودن هسته وردپرس، این امکان وجود دارد که افزونه دلخواه خود را تولید کنید.
7. ساخت سایت با وردپرس
برای چنین منظوری کافیست کانفیگ اولیه هاست و همچنین خطاهای احتمالی در نصب وردپرس را بدانید، پس از آن دانش ساخت صفحات ، نصب پوسته و افزونه های مختلف به شما یک طراحی سایت با وردپرس را آموزش داده است.

طراحی سایت با وردپرس
امروزه داشتن وب سایت برخلاف گذشته کار سختی نیست به گونهای که شما میتوانید پس از مدت زمان کوتاهی وب سایت خود را در دامنه و هاستی که مدنظر دارید، مشاهده کنید.
البته این شرایط درصورتی است که از CMS یا قالب آماده برای طراحی وب سایت خود استفاده کنید چراکه طراحی CMS اختصاصی کمی زمانبر است و هزینه بیشتری هم برای شما در بر دارد. منظور از قالب یا CMS آماده، سیستمهای مدیریت محتوایی هستند که به رایگان در اختیار شما قرار میگیرند. برخی از مهمترین سیستمهای مدیریت محتوا شامل: وردپرس، جوملا، دروپال و … هستند.
وردپرس یک CMS یا سیستم مدیریت محتوای رایگان است که میتوانید با استفاده از آن در مدت زمان کوتاهی با هزینه کمتری برای کسبوکار خود یک وب سایت طراحی کنید علاوهبر این هیچ محدودیتی در طراحی وب سایت با وردپرس وجود ندارد به گونهای که با استفاده از این CMS رایگان هم میتوانید یک وبلاگ برای خود طراحی کنید و هم اینکه هر یک از انواع وب سایتهای فروشگاهی، خبری، شرکتی و … را طراحی کنید.
طراحی سایت وردپرس نسبت به سایر CMSها از مزایای متعددی برخوردار است و از همه مهمتر سفارش طراحی سایت وردپرس، نسبت به سایر پلتفرمها مقرونبهصرفهتر است و سریعتر آماده میشود. از سایر مزایایی که طراحی سایت وردپرس دارد می توان به موارد زیر اشاره کرد:
- Open Source بودن وردپرس
درواقع یکی از بهترین ویژگیها و مزایایی که پلتفرم وردپرس دارد متن باز بودن آن است. بنابراین شما با طراحی سایت با استفاده از وردپرس میتوانید کدها و افزونههایی که مدنظر دارید را به راحتی به آن اضافه کنید.
- تعداد بالای افزونههای رایگان وردپرس
یکی دیگر از مهمترین مزیتهایی که وردپرس دارد این است که شما میتوانید از تعداد زیاد افزونههایی که در اختیار شما قرار میدهد استفاده کنید.
جالب است بدانید که بیشتر این افزونهها به صورت رایگان در اختیار کاربران و برنامهنویسان قرار میگیرند تا آنها بتوانند متناسب با نیاز خود برخی از آنها را دریافت کنند. البته برخی از افزونههای وردپرس رایگان نیستند و باید برای دریافت آنها مبلغی را پرداخت کنید.
- آسانی نصب و استفاده از وردپرس
جالب است بدانید برای کار با وردپرس و استفاده از آن برخلاف سایر پلتفرمها نیازی به داشتن علم و دانش تخصصی در زمینه برنامهنویسی نیست و تنها با حداقل اطلاعات فنی که در زمینه برنامهنویسی دارید به راحتی میتوانید وردپرس را نصب و از آن استفاده کنید.
- توسعه وب سایت وردپرس در کمترین زمان
برخلاف سایر پلتفرمهای طراحی وب سایت که برای افزودن یک قابلیت جدید یا توسعه دادن آنها به مدت زمان قابل توجهی نیاز است در پلتفرم وردپرس در کمترین زمان ممکن میتوان یک قابلیت جدید به وب سایت افزود و آن را به راحتی توسعه داد.