اگر شما هم به فکر گسترش کسب و کار و خدمات خود در بازار های جهانی می باشید اولین کار و بهترین گزینه طراحی سایت دو یا چند زبانه است. علاوه بر این سایت های دو زبانه و چند زبانه در برخی از کشور ها که دارای چندین زبان و گویش هستند نیز کاربرد دارد.
این که طراحی سایت به چه زبان هایی باشد بستگی به هدف و نوع بازدید کننده شما دارد. ولی اکثر سایت های چند زبانه به علت فراگیر و بین المللی بودن از انگلیسی به عنوان زبان دوم خود استفاده می کنند، طراحی سایت انگلیسی ، طراحی سایت به زبان ترکی ، طراحی سایت به زبان عربی ، طراحی سایت به زبان فرانسوی ، طراحی سایت به زبان اسپانیایی ، طراحی سایت چند زبانه گزینه هایی هستند که می توانید در کنار زبان اصلی سایتتان آن ها رانیز داشته باشید. ترجمه ی صفحات نیز از اهمیت ویژه ای برخوردار است، ترجمه ها باید روان، بدون هیچ گونه اشتباه گرامری و املایی بوده و خواننده را به خود جذب کنند.
ویژگیهای طراحی سایت دو یا چند زبانه:
طراحی سایت دو زبانه و چند زبانه موضوعی تخصصی و احتیاج بهدقت و توجه ویژهای دارد. زیرا انجام تنظیمات ضروری آن برای مدیریت و کنترل آن و در دسترس بودن اطلاعات و محتواهای گردآوریشده در هر زبان و همچنین همگامسازی نوشتهها در زبانهای گوناگون نیاز به نیروهای متخصص و کارشناس دارد و این موضوع باعث یکپارچه شدن سایت در قسمتهای مختلف میشود.
بهترین حالت در طراحی سایت دو زبانه یا چند زبانه ایجاد فضایی یکپارچه برای کنترل تمامی زبانهای سایت است و اگر این کار با تخصص لازم و بهدرستی به انجام نرسد، امکان دارد سایتهایی ایجاد شوند که کاملاً مجزا از همدیگر بوده و باید بهصورت جدا از هم مدیریت، کنترل و بهروزرسانی شوند.
در طراحی سایت دو زبانه و چند زبانه ، رعایت اصول سئو و طراحی سایت بر اساس استانداردهای بهینه سازی شده نقش کلیدی در افزایش رتبه سایت در موتورهای جستجو نظیر گوگل ایجاد میکند و باعث میشود خدمات بینالمللی در مرض عموم مردم با زبانهای مختلف قرار گیرد.
انواع ابزار طراحی سایت دو زبانه
انتخاب روش و ابزار مناسب برای طراحی سایتهای دوزبانه نه تنها در بخش محتوا بلکه در سایر کاربردهای وبسایت یا پورتال مانند فروشگاه اینترنتی، خبرنامه و بسیاری بخشهای دیگر میبایست با بررسی کامل دقت زیاد صورت پذیرد.
طراحی سایتهای چندزبانه با استفاده از انواع سیستمهای مدیریت محتوا مانند وردپرس، جوملا و دروپال امکانپذیر است. همچنین بسیاری از فریمورکهای php مانند لاراول، امکاناتی برای برنامهنویسی سیستمهای چندزبانه در اختیار برنامهنویسان قرار میدهند.
