images 2020 01 03T042826.317

آشنایی با مهارتهای ضروری برای یک طراح سایت

طراح وب کسی است که در سمت توسعه ی front-end یک وب سایت قرار دارد. front-end سایت چیزی است که کاربر و یا بیننده پس از ورود به سایت می بیند. Layout کامل ، grid ، رنگ ، فونت و هرچیزی که در صفحه ی وب دیده می شود کار طراح وب سایت است.

مهارتهای لازم برای یک طراح وب سایت:

1 – HTML

اولین مهارت، HTML می باشد. این زبان ساختار اصلی صفحات وب را تشکیل می دهد. به عبارتی، اچ‌تی‌ام‌ال زبان نشانه گذاری ورود به دنیای طراحی وب می باشد.

با اینکه نرم افزارهایی به صورت خودکار دستورات HTML را ایجاد می کنند (شما در محیط بصری طرح خود را مشخص می‌کنید) اما برای اینکه بتوانید طرح ایده آل خود را پیاده سازی کنید، باید حتما با HTML آشنا باشید.

02 – CSS

گفتیم که HTML ساختار صفحات را مشخص می‌کند، اما چیزی که نحوه نمایش و ظاهر گرافیکی سایت را مدیریت می کند، CSS می باشد. بنابراین، دومین زبان مهمی که به عنوان طراح وب سایت باید بر آن تسلط داشته باشید، CSS می باشد.

به طور معمول افراد حرفه‌ای HTML و CSS را به طور همزمان یاد می گیرند. دلیل اصلی این موضوع ارتباط این دو زبان با یکدیگر می باشد. به زبانی دیگر، برای اینکه یک وب سایت طراحی کرد، آشنایی با این دو زبان ضروری می باشد.

03 – UI و UX

اگر می خواهید که بازدید کنندگان را به کاربران دائمی سایت خود تبدیل کنید، لازم است که با مباحث UI و UX آشنا باشید. همچنین افرادی که به صورت آزادکاری (freelancer) فعالیت می‌کنند با داشتن مهارت در این زمینه ها می توانند پروژه های بیشتری را دریافت کنند.

04 – JavaScript و Ajax

افرادی که می خواهند خودشان وب سایت های حرفه‌ای طراحی کنند، باید با زبان JavaScript آشنا باشند. البته یادگیری این مهارت برای افرادی که تنها می خواهند وب سایت راه اندازی کنند، لازم نیست. در طرف مقابل، توسعه دهندگان وب سایت باید حتما JavaScript را یاد بگیرند.

05 – PHP, ASP, Java, Perl, یا C++

در حال حاظر زبان برنامه نویسی PHP حرف اول را می زند. اگر می خواهید که یک زبان را یاد بگیرید (و یا حداقل با آن شروع کنید) ما PHP را به شما پیشنهاد می کنیم.

البته همانطور که می توانید خودتان هم حدس بزنید، یادگیری زبان های برنامه نویسی برای طراحان ضروری نیست؛ بلکه این مورد برای توسعه دهندگان بیشتر کاربرد دارد. البته با کسب مهارت در این زبان ها می توانید سطح خود را ارتقاء دهید و موقعیت های شغلی بهتری را کسب کنید.

images 2020 01 03T042750.991

06 – پشتیبان موبایل

امروزه اتصال کاربران به اینترنت بیشتر از طریق گوشی های هوشمند صورت می گیرد. در نتیجه، لازم است که وب سایت ها به گونه ای طراحی شوند که در این دستگاه ها به خوبی نمایش داده شوند. برای این مورد لازم است که با مفهموم طراحی واکنشگرا (responsive) آشنا باشید.

07 – مهارت های ارتباطی

شما به عنوان یک طراح سایت و یا توسعه دهنده وب بهتر است که در این موضوع مهارت داشته باشید. هرچند که داشتن این مهارت ضروری نیست، اما با داشتن آن می توانید کارهای خود را به شکل بهتر و ساده تری به انجام برساند.

هرگونه که فعالیت کنید(آزادکاری، کار در منزل، استخدام در یک شرکت و…) به هر حال باید با افراد دیگر در ارتباط باشید. طرح های خود را به آنها ارائه کنید و خواسته های آنها را شناسایی کنید. به بیانی دیگر، هرچقدر هم که طراخ و برنامه نویس تحت وب حرفه‌ای باشید، اما نتوانید با مشتریان ارتباط برقرار کنید، در کارتان موفق نخواهید نشد.

08 – سئو

بهینه سازی وب سایت برای موتورهای جستجوگر (سئو) از جمله مهارت هایی می باشد که برای هر شخصی که می خواهد وب سایت راه اندازی کند، مفید و کاربردی خواهد بود. فاکتورهای زیادی بر روی رتبه سایت اثر می گذارند – از محتوا گرفته تا بک لینک ها – که اگر با آنها آشنا باشید، می توانید وب سایت های بهتری راه اندازی کنید.

09 – مدیریت سرور

کسب حداقل اطلاعات در خصوص نحوه کار سرور و مدیریت آن بسیار ارزشمند خواهد بود. اکثر طراحان وب سایت خود را از مسائل مربوط به سرور دور نگه می دارند، اما اگر بدانید که سرور چگونه درخواست ها را مدیریت می کند، قادر خواهید بود که وب سایت های حرفه‌ای‌تر را طراحی کنید.

10 – مدیریت پروژه

مدیریت پروژه از آن جمله مهارتی‌هایی می باشد که در هر کسب و کاری نیاز است – طراحی سایت نیز مستثنا نیست. مهارت مدیریت پروژه به شما این اطمینان را می دهد که پروژه را در مسیر درست به جلو ببرید و در نهایت با موفقیت آن را به اتمام برسانید. این کار به ظاهر ساده نتایج شگفت انگیزی را به همراه دارد؛ پس به سادگی از کنار این مهارت رد نشوید.

images 2020 01 03T042926.316

سئوکار حرفه ای:مهندس مهدی مژدهی

شما همچنین می توانید ...

مطالب پر بازدید و محبوب

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.